Fitch bekrefter Ukreximbank og Oschadbank på «CCC»

Som et resultat, både banker vil avhenge av videre støtte tiltak av eiendeler,» bemerket i en pressemelding. Tilstedeværelsen av offentlig sektor selskaper i Innskudd baser av banker (til APRIL 2016 — 48% av kundenes midler i Bank, 26% har savings Bank), i henhold til rating Agency må bestemme flere større forutsigbarhet for overføring av midler. I henhold til Fitch, ved utgangen av første kvartal 2016, misligholdte lån. Mens omstrukturert lån ble i betydelig grad av både banker: 46% Ukreximbank, 26% — in savings Bank, hvorav 13% ble redegjort for av det statlige selskapet «svekkelsen av omstrukturert Eurobonds», — uttalte i en pressemelding. «Langsiktig IDR til» CCC ‘ og vurderinger stabilitet av ccc rapportering banker reflektere mangler av sin kredittverdighet, i særlig høy grad av lån verdifall, svak lønnsomhet før fradrag for avskrivning av lån og lav kapitaldekning. Ifølge rapporten, IDR rapportering banker på grunn av deres frittstående kredittverdighet, noe som gjenspeiles i bærekraft rangeringer av «organisasjonen». Både banker vil være avhengig av ytterligere tiltak for å støtte solvens i tilfelle av ytterligere forverring i anlegg kvalitet
Det internasjonale rating-Byrået Ukreximbank og Oschadbank, ifølge en pressemelding fra Fitch. «Kreditt beregninger av de to vurderte banker er sterkt knyttet til den suverene kreditt profil av Utsteder på grunn av den store direkte krav fra banker til staten, og, mer generelt, til offentlig sektor av økonomien og også med avhengighet av kreditt på muligheten av myndighetene til å opprettholde makroøkonomisk stabilitet og selskaper av offentlig sektor», som er angitt i en pressemelding. På samme tid likviditet i nasjonal valuta er komfortable, og er også en betydelig kroppen er ikke beheftet med pant i regjeringen verdipapirer som kan brukes til å refinansiere i I henhold til Fitch, rangeringer også vurdere utfordrende, om enn gradvis stabilisere, driftsmiljø, akseptabel dekning eksisterende misligholdte lån (forfalt med mer enn 90 dager) fradrag for avskrivninger, nedgang i kortsiktig likviditetsrisiko. ifølge rapporter, stod for 39% av lån fra Ukreximbank, 47% av Banken, mens forbeholder seg retten under avskrivning av lån gitt akseptabel dekning av misligholdte lån (100% av Ukreximbank, 86% av Bank).

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Обсуждение закрыто.